International Academy of Classical Homeopathy

er verdens ubestridt ledende utannelsesinstitusjon beliggende på øya Alonissos, Hellas. IACH  ble grunnlagt

E-learning nå tilgjengelig

Lær behandling av kroniske og akutte sykdommer av verdens ledende utdanningsinstitusjon for homeopati, etablert av Prof. George Vithoulkas.

Enestående i kvalitet og innhold, blant annet med et stort antall pasientkasus med forskjellige kroniske sykdommer behandlet over tid av Prof. George Vithoulkas med forbløffende resultater. Han mottok Den Alternative Nobelpris for helse i 1996, forært av Den Svenske Riksdagen.

Akademiet gir det ypperste av homeopatiske utdannelse tilgjengelig. Konsist men omfattende, tydelig, lettfattelig og ikke uten humor er det et fascinerende, inspirerende og levende studium som formidler og viser i praksis, de muligheter korrekt homeopatisk behandling gir. Vithoulkas’s underbyggende teori med 12 nivåer av helse, som muliggjør bedre forståelse av pasientens tilstand og prognose er en integrert del av undervisningen. Hans dypt-pløyende analyser med valg av middel og potens, grundig evaluering av reaksjoner på siste middel, når repetere, når vente, når er det grunnlag for å gi nytt middel, alt blir belyst i plenum etter pasientkonsultasjonene. Pasientene er fulgt opp gjennom flere år der den progressive og varige effekten av behandlingene kan observeres.

Forelesningene går på engelsk og er for det aller meste gjort fra live forelesninger på Alonnissos, Hellas, med full sal av leger og praktiserende homeopater fra hele verden. De er tekstet og inkluderer spørsmål- og svar sesjoner.

Erik von Woensel, http://erikvanwoensel.com, en av vår tids mest eminente homeopater, er moderator og tilgjengelig for spørsmål gjennom studiet.

Utdannelsen gir det aller beste grunnlag for å behandle alvorlige og komplekse pasientkasus. Ingen forkunnskaper om homeopati er nødvendig.

Introduksjon:                                                                                            http://vimeo.com/apochr/george-vithoulkas-e-learning-introduction

Pensum:                                                                                    http://www.vithoulkas.com/en/education/e-learning.html

Studenters erfaringer:                                                                                                       http://www.vithoulkas.com/en/education/e-learning/4058-comments-on-the-teachings-of-george-vithoulkas.html